Otvorene prijave za volontiranje i natjecanje na Kampusijadi 2022!

kampusijada 2022Najveće studentsko - sportsko natjecanje, popularna Kampusijada, ove godine se vraća i to u novom izdanju. Ovogodišnja Kampusijada održat će se od 1. do 3. lipnja na Znanstveno–učilišnom kampusu Borongaj, a za sve studente sastavnica Sveučilišta u Zagrebu spremaju se brojne discipline i aktivnosti koje spajaju sportaše, ali i one malo manje sportske tipove. Osim standardnih sportova s loptom bit će i kartaških igara, popularni Beerpong te kviz, a za one najbolje pripremaju se i zanimljive nagrade u suradnji sa sponzorima. Uz sve to, posjetitelji će uživati u druženju uz dobru glazbu, hranu i piće.

Kako bi Kampusijadi ponovno vratili sjaj ranijih godina, organizacijski odbor poziva sve zainteresirane studente da se prijave na volontiranje putem obrasca za prijavu. Volonteri pridonose poboljšanju i kvaliteti samoga događaja pa će im tako biti osiguran ručak tijekom sva tri dana, službene majice Kampusijade i upis odrađenih volonterskih sati u Volontersku knjižicu. Dužnosti volontera su različite i ovise o osobnim preferencijama svakoga volontera: pomaganje u organizaciji sporta, koordinacija info pultom i zapisivanje  rezultata samo su neke od funkcija koje će se dodijeliti prijavljenim volonterima.

Prijave za volontere zaprimaju se do 22. svibnja 2022., nakon čega će se održati zajednički sastanak volontera. Za sve dodatne informacije ohrabruje se studente da pošalju upite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kampusijada se održava u suradnji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija. Ova manifestacija zadnji put održana je 2017. te je ostvarila značajan uspjeh: preko 100 volontera, 1200 prijavljenih natjecatelja, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina.

Prijave za natjecenja su otvorene do 28. svibnja 2022. godine putem sljedeće poveznice: https://linktr.ee/kampusijada

Detaljnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici Kampusijade.